Δράσεις για την Πράσινη Επιχειρηματικότητα

Μηδενικό αποτύπωμα ή zero waste είναι η μείωση της παραγωγής απορριμάτων, επιβλαβών για το περιβάλλον. Η πράσινη επιχειρηματικότητα είναι το μέλλον στο επιχειρείν και αυτό γίνεται ακόμη πιο αντιληπτό όταν βλέπουμε κολοσσούς όπως η Coca Cola, η Ford κ.ά. να υιοθετούν έναν τρόπο λειτουργίας πιο φιλικό προς το χώρο που μας φιλοξενεί.

Μία σειρά σεμιναρίων και συζητήσεων, προβλέπεται να λάβουν χώρα μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας του zoom και με διοργανώτρια την Αραβέλλα Σαλονικίδου και τα skg eco stories, μία ομάδα με ολοένα και αυξανόμενη δυναμική. H αρχή γίνεται την Δευτέρα 17 Μαΐου, στις 18:00, ακολουθώντας τον σύνδεσμο : https://us02web.zoom.us/j/83010565411?pwd=MU1rcWVnaVorY0VDTGp3MDZHNU82dz09.

Τώρα που η αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης των επιχειρήσεων είναι πιο κοντά από ποτέ, οι Επαγγελματίες του Ιστορικού Κέντρου της Θεσσαλονίκης αφουγκράζονται την ανάγκη να ενημερωθούν. Τακτικές μείωσης του πλαστικού, ανακύκλωση, διαφορετική διαχείριση των απορριμάτων, μπαίνουν στο τραπέζι και γεννούν τις βάσεις για τα ”καταστήματα του μέλλοντος”.